Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Westelijke Mijnstreek

  Wie wil ondersteunen bij huishoudelijke hulp bij ziek echtpaar

  Westelijke Mijnstreek

  Ouder echtpaar zoekt iemand die tijdelijk kan ondersteunen bij huishoudelijk werk. Meneer heeft parkinson en mevrouw is ook erg beperkt. Zij krijgen een beetje hulp vanuit de WMO maar hebben op dit moment verder niemand die kan helpen. Zij zouden heel blij zijn met één keer per week een kleine ondersteuning bij het schoonmaken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Wie helpt een allenstaande moeder met vloer leggen?

  Westelijke Mijnstreek

  Alleenstaande mevrouw heeft een zeer complexe leefsituatie. Zij heeft 7 kinderen welke afwisselend bij haar aanwezig zijn. Voor de overige tijd leven de kinderen in leefgroepen. Na een lange tijd is het zo ver dat ze een huis gekregen heeft via de woningbouw van de gemeente Sittard. Mevrouw staat onder bewind en er zijn vele hulpverleningsorganisaties betrokken bij de familie. Samen met alle hulpverleners wordt geprobeerd zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. Er is echter nog nood aan praktische hulp. Mevrouw heeft inmiddels een vinyl vloer gekregen, deze moet nog gelegd worden. Er wordt hulp gevraagd voor het leggen van een vinyl voer op de benedenverdieping. Als alleen de woonkamer gelegd kan worden (ca 20 m2) is mevrouw daar ook al erg mee geholpen
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Alleenstaande mevrouw kan zelf niet de boodschappen doen. Wie wil helpen?

  Westelijke Mijnstreek

  Oudere mevrouw, zoekt iemand die met haar samen de boodschappen wil doen. Als het kan iemand met een rijbewijs (auto heeft mevrouw zelf, maar momenteel kan ze niet autorijden). Zij is net ontslagen uit het ziekenhuis en zit in de lappenmand. Zij is eenzaam en heeft behoefte aan gezelschap. Zij heeft verder niemand.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Westelijke Mijnstreek

  Mevrouw met burn out zoekt hulp met de boodschappen

  Westelijke Mijnstreek

  Mevrouw, 63 jaar zoekt iemand die wekelijks met haar de boodschappen wil doen (en misschien ook samen met haar wil koken). Ze heeft last van een burn-out en het is voor haar moeilijk om alleen de deur uit te gaan. Ze heeft ook last van ondergewicht dus het is wel belangrijk dat er voldoende voedsel in voorraad is.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer